szentgyo írta:Régebben én is jártam rendszeresen, tényleg jó móka, sőt akár egy kis edzésnek is felfogható
Mondjuk nem hiszem hogy mernék adni a kifogott planktonokból a garnéláknak, de a halaknak valóban nagyszerű eleség, a legkisebbektől a nagyokig.
Levinen írta:szentgyo írta:Régebben én is jártam rendszeresen, tényleg jó móka, sőt akár egy kis edzésnek is felfogható
Mondjuk nem hiszem hogy mernék adni a kifogott planktonokból a garnéláknak, de a halaknak valóban nagyszerű eleség, a legkisebbektől a nagyokig.
Ehhez csatlakozik a "Fagyasztott eleségek" topic, mely pont a biztonsággal kapcsolatosan hívja fel a figyelmet. A kifogott eleségeket lefagyasztod és semmilyen káros hatás nem léphet fel!
egedzs írta:Levinen írta:szentgyo írta:Régebben én is jártam rendszeresen, tényleg jó móka, sőt akár egy kis edzésnek is felfogható
Ehhez csatlakozik a "Fagyasztott eleségek" topic, mely pont a biztonsággal kapcsolatosan hívja fel a figyelmet. A kifogott eleségeket lefagyasztod és semmilyen káros hatás nem léphet fel!
Nekem egyszer egy hal tenyésztő azt mondta, hogy csak a sokk fagyasztott eleség biztonságos kórokozók szempontjából. Nem jártam utána, de el tudom képzelni, mekkora tűrőképessége lehet néhány kellemetlen kórokozónak.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég