Dominiks írta:Sziasztok !
Kérdésem az lenne ,hogy lágy vízben is lehet őket tartani és szaporítani?
Előre is köszöntem !
lazioforever írta:Sziasztok.
A Babaultikról szeretnék érdeklődni, hogy a különféle színváltozatok tartásában van valami különbség? Értem ezalatt, hogy a green, az orange, a blue, a brown és a stripes tartási körülményei (ph, kh, vízhőmérséklet, stb) megegyezik, vagy van különbség?
Amennyiben megegyeznek az értékek, mennyire tarthatóak egymás mellett? A Babaultik is összeívnak, mint a heteropoda fajok?
Pl. a Stripes és a green vagy orange, esetleg az orange és a green egymás mellett tartható?![]()
Vagy inkább nem érdemes keverni őket, és csak egy fajt az akváriumba?![]()
Ja, és még valami: a Babautik tényleg lassabban szaporodnak, mint a Red Cherry-k?
Válaszaitok előre is köszönöm.
lazioforever írta:Sziasztok.
A Babaultikról szeretnék érdeklődni, hogy a különféle színváltozatok tartásában van valami különbség? Értem ezalatt, hogy a green, az orange, a blue, a brown és a stripes tartási körülményei (ph, kh, vízhőmérséklet, stb) megegyezik, vagy van különbség?
Amennyiben megegyeznek az értékek, mennyire tarthatóak egymás mellett? A Babaultik is összeívnak, mint a heteropoda fajok?
Pl. a Stripes és a green vagy orange, esetleg az orange és a green egymás mellett tartható?![]()
Ja, és még valami: a Babautik tényleg lassabban szaporodnak, mint a Red Cherry-k?
szentgyo írta:lazioforever írta:Sziasztok.
Igen, van különbség köztük, bár nem nagyon. A green és a stripes valószínűleg méretre, viselkedésre, stb eléggé különbözik egymástól, míg orange blue és brown nem létezik.
Egy akváriumban nem érdemes tartani őket, mert bizonyítottan összeívnak, persze ha ez a célod az más kérdés.
Igen, a babaultik lassabban szaporodnak, mint a heteropoda garnélák.
Keiron írta:Ezeket tévesen nevezik Babaultinak? http://www.wirbellose.de/arten.cgi?action=show&artNo=120
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég