Köszönöm a választ!

szentgyo írta:Még soha nem tartottam üveggarnélákat, így sajnos közvetlen tapasztalataim nincsenek erről a garnéláról, de nagyon sok helyről hallottam, hogy agresszív garnéláról van szó (különösen ha kis akváriumban vannak), így sajnos könnyen előfordulhat, hogy levadásszák a többi garnélát. Remélem valaki olyan is fog írni, aki tart ilyen garnélákat, és megosztja velünk a tapasztalatait
Lexyke írta:De azt is olvastam - olyantól, aki tartott üveggarnélákat-, hogy nem lesz velük gond. Most a két ellentétes véleményből döntsem el, melyik igaz. Azé, aki tartott már és nem volt gond, vagy azé aki nem, de ért hozzájuk és azt mondja agresszívek... Úgyhogy nem érzem magam hibásnak. Amúgy előbb megvolt a garnéla, mint a komment...
Lexyke írta:Vettem két üveggarnélát az akváriumomba. Jó nagyok voltak már 3 cm körüliek. Ma telepítettem be (végre) mandaringarnélákat. Elmentem a boltba, mire visszaértem az egyik mandarinom lefejezve feküdt az aljzaton. Úgyhogy ennyit az üveggarnéláról meg rólam, aki kis naiv engedte rábeszélni magát az állatkereskedésben...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég