Szerintem az Algázó géb viszonylag nagy mérete zavarhatja a garnélákat. A hal szájfelépítése, pedig lehetővé teheti a kisebb garnélák elfogyasztását

Deeday írta:Szivárványos algázó géb nekem red cherry-vel vannak együtt semmi gond nincs vele nem igazán érfekli a garnéla. Bátran ajánlom.
Tapatalk fórum alkalmazással küldve Motorola Defy+ mobiltelefonról.
Moszat írta:Nálam egy pár él, és nem foglalkoznak a garnélákkal. Egyáltalán nem tűnnek ragadozónak, bár kifejezetten a fehérjetartalmú kajára buknak. Algát nem esznek, véletlenül se. Ha egy táptabletta szétesik, és behullik a talajba, ott a hím képes szabályos krátert túrni, amúgy nem szokása ásni. A hím csúnyán szekálja a nőstényt, a csaj teljesen békésnek tűnik. Az egyetlen probléma, ami akad, hogy a hím őrzi a kaját, és minden élőlényt elkerget a közeléből. Ami az alakjukat tartó garnélatápoknál gond lehet.
Az én halam Stiphodon sp. néven szerepelt a boltban, de ez csak annyit tesz, hogy Stiphodon, és ezen belül meg se próbálják kitalálni, pontosan mi. A fenti kép netről szedett példány, de kb. így néz ki az én hímem is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég