Fred írta:Hát énnekem sajnos a múltkor sem sikerült eljutni budapesti akvarisztikákba:D (hát ilyen az élet). De volt nekem is egy elég csúnya tapasztalatom a minap. Más egyéb mellett, megpróbálkozom azzal, hogy szelektálással összehoznék egy jó vérvonalú tenyészetet guppykból . Nos hát eddig volt tenyészcsapat gyanánt egy hímem és őneki 3 ágyasa:D. Tegnap hazafelé a suliból bementem a környéken lévő (és elég csenevész) akvarisztikába. Hát mit látnak szemeim, szebbnél szebb hímek voltak nekik az egyik akváriumban. Gyorsan kértem is kettőt az eddigiek mellé. Az egyik egy yellow cobra volt, a másik pedig egy vörös tuxedo kerek farokkal. Mit mondhatnék , két nagyon szép és egészségesnek látszó állatot hoztam el tegnap. Ma reggel amikor fölkeltem, nem találtam sehol a vörös hímet és akkor jött a hidegzuhany: Szerencsétlen ott feküdt élettelenül az egyik gömbmoha tövében.Úgy érzem nem tettem semmit ami miatt az én hibámból elpusztult szerencsétlen állat. Többet viszont az életbe nem veszek ott halat, de lehet hogy mást sem...
Akkor karanténban sokat voltak