Hali!

Elnézést kérek hogy itt a garnéla fórumon kérdezősködök a növényekről, de az az észrevételem
(ha szabad megjegyeznem) hogy ezen a fórumon sokkal könnyebb eligazodni, és a közösség
is "rendesebb" mint az akvakertész fórumon...
Miután több növényültető videót is átnéztem és egyre több blogot és fórumpostot olvastam, itt az
ideje, hogy értelmes kérdéseket is feltegyek!

A riccia futians növény elvileg úszó növényként is nagyon elterjedt. A kérdésem az lenne, hogy
hogy érzi magát a víz felsíinén, és kb mennyit hagyjak meg fent, hogy lassanként de tudjon szaporodni.
Kb hány ADA riccia kötöző követ tudok benöveszteni 1 ilyen (Tropica) doboz növénnyel?

Minden nem hagymás növényt tudok a szétvagdosásával szaporítani, és hány darabra érdemes őket szedni?
(Vegyük példának a HC-t a csávó a videóban 4-5 db-ra tudta szétszedni, de szerintem túlságosan is visszavágta,
na de ő a profi!

) Illetve mennyire érdemes visszavágni őket a kezdeti ültetésnél, hogy ne haljanak el?
Kb hány cm távolságra ültessem el a kis töveket?
A növénytápozással kapcsolatban mikro és makro tápokat szeretnék használni. A kérdésem az lenne, hogy
elég "belespriccelni" az akváriumba, vagy inkább oldjam fel egy kis vízben?
Köszönöm, tudom regényt írtam és egy rakat kérdéssel halmoztalak el benneteket, de remélem azért
megpróbáltok segíteni!

K.