stevo írta:Szép zöld kis foltja a lakásnak gondolom.

Tetszik ez a 20as szett a Tetra-tól, esetleg Neked mi a véleményed róla?
Nos szép a teteje meg úgy az összkép, de azért az alábbiakat tudom így utólag elmondani:
-11watt kevés lehet picivel komolyabb növényezéshez, a tetőben meg max. Keymaker
http://aquascapingblog.blogspot.com/2008/06/keymakers-nano-tank.html módjára lehet bármit beleszerelni, viszont az előtét már nem fér bele, illetve itt már hűtött lakás sem árthat.
-a szűrője szerintem kuka, nagy, csúnya, kicsit a szűrőtérfogata/vízforgatása, a kancsójából kifolyó vizet szippantja be közvetlenül alul, így nem az igazi az áramlás az akiban, bár legalább csendes. (van egy eladóm, ezúton is várom az ajánlatokat rá priviben, bár ezután...)
-szivároghat (bár ez nem hiszem, hogy szériahiba...)
-a fekete ragasztás van akinek bejön, van aki szerint ultragáz.
-ha szélesvásznú 20-as aki szettet szeretnél, nem sok másik akad a piacon ebben a minőségben.
-drága, ha azt nézem, hogy nem adnak hozzá a tetőn+lámpán kívül semmi használhatót.
Az biztos, hogy ha nem sietném el a dolgokat akkor most leginkább egy üvegtetős full üres dennerle/aquatic nature/ADA nano akit vennék kb. ebben a méretben és pakolnék rá két szép lámpácskát meg csak külső szűrővel próbálkoznék. Ha semmi más nincs csak a garnik, akkor esetleg elég lehet egy szivacsszűrő v. matten (ez utóbbit mondjuk sosem próbáltam még ki) , de kezdő lévén (pl. túletetés meg ilyen bakik) és a nővények/halak bomlástermékei miatt szerintem a szűrést érdemes túlméretezni a nano kategóriában.