Sziasztok.
Na, jelentkezem a beígért fényképekkel. Sajnos a digitális fényképezőgépből nem lett semmi, így maradt a mobil, az meg nem sokat ér. Igazából nem tudtam eldönteni, hogy felrakjam-e ezeket a képeket ide, mert hát nem éppen jól sikerültek. (és akkor nagyon finoman fogalmaztam)
Valahogy sehogy sem sikerült rendes közelit csinálnom a garnélákról, de majd csak ideér tesóm a gépével, és kísérletezhetek tovább. Addig is itt van pár kép, nézzétek nekem el a minőségüket, nagyon ritkán fotózok, és akkor se jól.
Az akvárium jelenlegi állapota (ezek még nézhető fotók, mert távoliak):

És pár kísérletem a garnik lefotózására (most ne röhögjetek, légyszi

):

Hát, ez van. A tudásom és technikai felszereltségem sajnos jelenleg ennyit enged meg. De igyekszem minél jobb képeket csinálni, és feltölteni az oldalra majd. Annyit még írnék hozzájuk, hogy szinte minden nősténynél megfigyelhető, hogy egy csík húzódik végig a hátán, a fejüktől a farkukig. Ez mennyire átlagos az RC-knél? Nekem marhára tetszenek így csíkosan.
Ja, és a Cryptocorine-om levelei eléggé algásak voltak, amikor a képeket csináltam. Jelentem, a garnik 3 nap alatt teljesen algamentessé tették az egész akváriumot, csak az üvegen van egy-két helyen jelenleg alga. De ez már az én feladatom, mindent csak nem lehet rájuk bízni.