dobti írta:Teljesen random. Csak úgy ítéltem meg hogy az amanoknak kell egy kis segítség az algaírtásban.
De ha hagynám majd bent a 10 db RC-t akkor szerintem pár hónap és sokkal több lenne. De ide más garnit szánok.
stevo írta:Ahogy olvastam Neked 40 literhez van 10 RC, ez egyenes arányban növekszik? Vagyis 140 literhez kéne 35 RC, vagy teljesen random?
Frettner írta:stevo írta:Ahogy olvastam Neked 40 literhez van 10 RC, ez egyenes arányban növekszik? Vagyis 140 literhez kéne 35 RC, vagy teljesen random?
140 literhez is elég 10-15 garnéla. Ha jól tartod őket, fél év múlva 100 is lehet.
andrew írta:Szia Dobti!
Gratula az új aksihoz!
Nem pont idevág, de már csak megkérdem, hogy vált be a 2213-as, nem túl nagy-e a flow, meg szippantás a 40 literhez? Látom csak a gyári kosarat használod a szívóágon, nem "kopnak" a garnik?
Főleg még a zajszintjére lennék kíváncsi a cuccnak, én is szeretnék egy használtat beújítani, de mivel nagyon hangérzékeny a család és bútor nincs, érdekelne, hogy mennyire hangos? A professional széria és a classic közt dilemmázok (főleg a zajszint miatt), de persze próbálom minél olcsóbban kihozni életem első külsőszűrőjét. Ha használtan vennék egy ilyet, mire számíthatok árban, ha esetleg vmi gyíkja van?
Köszi a válaszokat előre is!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég