myk74 Csigatanyája

A fórumtagok akváriumai

Re: myk74 Csigatanyája

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.13. 23:16

Tegnap kiheréltem vagyis kasztráltam az akit! :D Ez már a ''Kobajasi'' hatása!
Kivettem a szőlőgyökeret,meg egy csomó mást is!Mentek halak,növények ,palakő.Kerül majd bele 2 db fűzfa ág,és szereztem szép folyami fekete,fehér,és vöröses barna kavicsokat.
Most pucér,ezért nincsen kép.Viszont hű maradok az aki nevéhez,Fudo szaktárs elhozta nekem Gertrúd csiguszt egy adag kajával( :lol: moha)!Ja egy erekje is hozzám kerül,Szentgyo befőttes üvege :P ..........
Na akkor láttam Gertrúdod mikor beleraktam,azóta sem!Gyönyörű,ajánlom mindenkinek :mrgreen: Köszönöm ezúton mégegyszer Fudo szaktárs rugalmas hozzá állását a szállításhoz!
VALAKI TUDJA HOGY A TYLO SZÖKIK AZ AKIBÓL,VAGY NEM?Nehogy elnézzek valamit. :idea:
Egy tanács:Ne akarj gyerekszobát festeni ha nem értesz hozzá. :twisted:
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

HozzászólásSzerző: stevo » 2011.08.14. 00:21

myk74 írta:Tegnap kiheréltem vagyis kasztráltam az akit! :D Ez már a ''Kobajasi'' hatása!

Pedig nincs is tavasz, hogy nagytakarítást csinálj! :D Kíváncsi vagyok milyen lesz majd az átalakítás után, az új jövevényről meg alap, hogy fotót kérünk! :D
Egy nagyon figyelő,olvasó,tanuló garnéla addikt. :D
stevo
Mosura

HozzászólásSzerző: fudo » 2011.08.15. 21:51

Remélem azóta előkerült a csigusz. :) Szoktam látni, amint kapaszkodnak felfele az üvegen, de általában leesnek. Gondolom nehéz a vityilló. :)
fudo
Mosura

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.16. 07:14

fudo írta:Remélem azóta előkerült a csigusz. :) Szoktam látni, amint kapaszkodnak felfele az üvegen, de általában leesnek. Gondolom nehéz a vityilló. :)

Tegnap láttam egy ideig!De utánna újra eltünt Gertrúd a monosolenium erdőben.Biztosan bandázik a garni sereggel! :D
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

HozzászólásSzerző: stevo » 2011.08.16. 22:46

Ha a közeljövőben Budapesten jársz szívesen odaadom azt a pár csavartfűzfa ágat, amit én szerettem volna akváriumba tenni. ;) Kérget már leszedtem róluk és elég régóta vannak "szárazon". Több ággal lehet könnyebb dolgod lenne. :)
Egy nagyon figyelő,olvasó,tanuló garnéla addikt. :D
stevo
Mosura

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.17. 06:54

stevo írta:Ha a közeljövőben Budapesten jársz szívesen odaadom azt a pár csavartfűzfa ágat, amit én szerettem volna akváriumba tenni. ;) Kérget már leszedtem róluk és elég régóta vannak "szárazon". Több ággal lehet könnyebb dolgod lenne. :)

Köszönöm szépen!El vagyok látva bőségesen fával,a garázsban van bőven,az asszonynak is megtetszett mint szobadísz. :D
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.29. 08:34

Előkerült Gertrúd!Nem tudom hol volt,de itt van újra közöttünk! :lol:
Kép
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.29. 09:39

Egy kis helyzetjelentés hátha érdekel valakit!Bekerültek a fűzfa ágak,a bal oldali még le van súlyozva.Monosoleniumot megritkítottam,végleges helye bal elől lesz,mert bal hátra kerül a Ramen szaktárstól kapott microsorium.A bal oldali fán a moha most kezd magához térni,de ha nem jön össze neki akkor egy kis palakövön van jobboldalt ami elég szépen kezd növögetni,akkor azt kötöm fel.Jobb oldali fára kerül majd riccia,és a vizicsillagot is le szeretném cserélni Proserpinaca palustris ''Cuba'' -ra!Technikát nem vettem ki ,nem versenyfotó készült,nem is tudnék a kis kompaktommal jobb képet készíteni,a lényeg látszik!Várom az építő kritikákat! :lol:
Kép
Kép
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

HozzászólásSzerző: LGA » 2011.08.29. 09:48

Én jobb szeretem azokat a képeket, ahol látszik a technika. Így nézzük napközben is, nem igaz? Meg aztán abból is sok mindent lehet megtudni az akváriumról.

Egy kicsit nem tervezel játszani a talajjal? Dimbek, dombok, vadregényes sziklafensíkok? Utóbbi talán maláj álló is lehet... :)
LGA
Mosura

HozzászólásSzerző: myk74 » 2011.08.29. 10:27

LGA írta:Én jobb szeretem azokat a képeket, ahol látszik a technika. Így nézzük napközben is, nem igaz? Meg aztán abból is sok mindent lehet megtudni az akváriumról.

Egy kicsit nem tervezel játszani a talajjal? Dimbek, dombok, vadregényes sziklafensíkok? Utóbbi talán maláj álló is lehet... :)

Mondjuk az algamágnest kicsit túlzásba vittem,de szeretem a szép tiszta üveget. ;) Az az igazság hogy tetszik a teljesen sík talaj!Manadoval meg halálos művelet dombot építeni! :lol:
Persze irigylem azokat akik szép dobos akikat építenek,én nem tudok de nem is akarok!Ha egyszer fentről is úgy akarják egy hollandot szeretnék,na azok mindennél jobban tetszenek :twisted: .
ÖRÖK HAJTÁS,ÖRÖK ÉLET!
myk74
Panda

ElőzőKövetkező

Vissza: Akváriumaink