peti44 írta:Nagyon jó kép! Szeretem az ilyen "háttér kiégetős" képeket, csak nekem sajnos nem jön össze. Megtudatnám, hogy hogyan készült?Háttérvilágítás vagy egy kis utómunka?
Igazából semmi extra, csak vacakoltam a gépen és lőttem.

peti44 írta:Nagyon jó kép! Szeretem az ilyen "háttér kiégetős" képeket, csak nekem sajnos nem jön össze. Megtudatnám, hogy hogyan készült?Háttérvilágítás vagy egy kis utómunka?
warrior71 írta:Levi még az a szerencse,hogy ilyen szerény vagy! A képek nagyon jók!
Frettner írta:Hát, Levi, ez az utolsó kompozíció odab*sz rendesen, hogy finom legyek.
GRATULA!!!!
Dezső
Levinen írta:Én ezzel a komoly gép vásárlással úgy vagyok, hogy soha nem vennék ennyi pénzért, mert nem tudnám kihasználni. Ezek a "nagy dögök" soha nem volnának a kezem ügyében, mikor igazán szükség volna rájuk. Az akvárium fotózásához pedig nagyon luxusnak érzem. Úgy gondolom, ha valakinek nem az élete a fotózás, vagy/és a szakmája, akkor nem igazán éri meg. Bár ha valakinek annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni, akkor persze más a helyzet. Ez a gép amivel fotózok a két obival, plusz az állvány, eléggé az 500.000Ft-ot súrolja és akkor még lehetne egy-két dologra költeni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég