Nos alig 3 és fél hónapja foglalkozom sportszerűen akvarisztikában és a növények felé orientálódtam és közben belebukantam életem első garnélájába mint mindenki más a REd Cherrybe . Nagyon megtetszett a színe és furcsa mozgása és úgy döntöttem ,hogy indítok neki külön akváriumot

Az akváriumban Tigrisek , Red Cherryk ,CRS-ek ,Amanok találhatók illetve a nagy növényesben tartok még pár Red cherryt és Legyező garnélát ,de róluk később.

Minden eyetre most még így néz ki ,de tervben van az átalakítás mert nem tetszik annyira illetve moháim nagyon elszaporodtak(Ezen a képen még nem látszik) és nekéz így fekve kezelni és nem szeretném hogy a fajták összekeveredjenek. A terv az ,hogy több uszadék fát tegyek be és arra szépen felkötözem . Egybk egy kis darab szavanna fát láthatok benne és még van itthon egy kevés vékonyabb szőlő

Várom a véleményeket és az ötletek ! A lényeg az ,hogy valahogy leplezni kellene a szűrőt és látványossá kell tenni illetve ,hogy legyen is búvóhely ,de még is jól láthatók legyenek!
Illetve egy észrevétel Borarasok is vannak benne ,de nem vagyok benne ,hogy jó ötlet volt mert nem igazán szaporodnak drágáim :/ Lehet ,hogy már sokan vannak :/
Köszönöm a figyelmeteket és észrevételeiteket!