~16l, Aquatic Nature Shrimp Soil, AN szivacsszűrő, egy vasfa, 8W T5 fény (túlzottan hideg fehér sajnos), és egy tebang levél maradvány.
~20 db tigris, és 4 babaulti zöld.
Bp-i csapvíz, 23C alatt és eddig 28C felett nem volt, hetente 20-30% csere, lassan visszafolyatva.
Persze lesz benne növény, mohát szeretnék beletenni, direkt nem tettem mély talajt, így a gyökeresek nem nagyon jöhetnek szóba.
Elnézést, telefonos képek!

Azért vannak benne a garnélák, és nincs még benne növény, mert vasárnap este, mikor hazajöttem, láttam, hogy az ideiglenes akváriumban kezd felborulni az egyensúly, és inkább a pánikszerű áttelepítés mellett döntöttem. Le sem merem írni, hogy gyakorlatilag egy akkor indított, szűz akváriumba kerültek át a garnélák. Persze a víz pihentetett volt, és sok vizet tettem át az ideiglenesből is, és elég sokáig szoktattam őket.
Egyelőre úgy tűnik, hogy működik, nincs benne pusztulás, egész elevenek a garnélák, mászkálnak, keresgélnek. Valamelyik babaulti (vagy a megmaradt egyetlen kis tigris) hétfőn le is vedlett.
Majd ha sikerült bele némi növényt tennem, csinálok másik képet is, hogy ne legyen ilyen szörnyű a látvány!