Nem igazán értem miért lovagolunk a fényképek minőségén (hiszen ez kivédhető a két kategóriára bontással). Ha megnézitek a forgalmasabb netes, nem profi versenyeket, ott bizony nem az SLR-ek tarolnak - Origo, Index, Időkép. Arról nem is szólva, hogy szerintem ezen a versenyen teljesen más eredmény született volna, ha profi fotósok pontoznak. Bocsánat Fudo, hogy téged emellek ki, de a Te képek jól felismerhetőek, 5-ből 3 zsüritag nem a Tiédet választotta volna. Egyszerűen mást néznek. Tényleg érdemes megnézni mondjuk egy BBC év természetfotósa verseny 100 fotóját. Persze vannak 600-as objektívvel készített képek, no meg olyan, mint Bence régi képei: ősöreg Nikon gépre ráberhelt ősöreg Canon FD (full manuál) objektív.
Ha a célok tiszták, akkor el lehet kezdeni rászervezni. Nyilván a nagyobb részvételt a szélesebb körben való meghirdetés is garantálja. Le lehetne zsírozni, hogy egy-két nagyobb hírportálon lejöjjön hírként a dolog.
Ha úgy véljük, hogy lesz elég kép - simán be kell zsarolni az aktív fórumozókat

- akkor meg lehet hirdetni, hogy kiállítás lesz belőle itt-és-itt. Ehhez mondjuk szponzor kell, mert mondjuk talán keret+paszpartu kisírható kölcsönbe, de a levilágítás aligha.
Lehet olyat is csinálni, amit a HAC-on, hogy minden pályázó művéről minden zsűritag ír egy sort.
Ja, ami legegyszerűbb, bár ez akkor igazán érdekes ha azért 50+ kép van, lehet belőle szervezni vetítést, készíteni diaporámát. Ez nagyon ütős tud lenni.
Meg ha már úgyis IRL esemény szerveződik belőle, lehet előadni, más vetítő embert hívni stb.
Ha valamiről úgy érzed, hogy tudunk segíteni, akkor szerintem dobd fel a fórumra, és tök udvariasan kitérünk előle!