Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nőstény CBS mosura, aminek nagyon fakó volt a színe. Nem voltam vele elégedett, ezért ahogy ki tudtam pecázni, ment a levesbe. A leves, az nem ételt jelent, hanem egy 20 literes vegyes zöldséges akváriumot. 150-160 Környéki TDS- lágy víz, némi bazalt, rengeteg Najas, és a maradék, illetve "selejt" garnélák.
Van benne pár New bee - kicsiket is láttam ( ez az az eresztés, amit "Princess"- nek vettem Bécsben,

úgy látszik, mégis volt túlélő), Blond tiger dögivel, 2 db Amano a megszüntett növényesből, pár Camouflage / Hong Kong Larry - na ezeket meg Mustang-nak vettem

), a maradék "Blue Sakura" ( persze a színtelenebbek maradtak, és olyan ronda átlátszó zöldes színű utódokkal "örvendeztettek" meg, hogy csak na!

), 3-4 selejt Rili és Sakura, egy maradék Black tiger BT5, és egy kóbor CBS .
Azért dobtam ide a CBS-eket, mert teljesen átlátszóak lettek. Érdekes módon a keményebb vizben szépen visszajött a fehér színük. Már éppen vissza akartam halászni a Mosurát, mikor is észrevettem, hogy bepetésedett. De ki lehet az apa???????
Nem valószinű, hogy az egyetlen CBS növendék, az alig 1 cm... Sanszos hogy valami tigris. NA mindegy, majd kiszedem, éppen van egy üres akvárium. Vagy ott hagyom.