Most látom, hogy megjelent a cucc az egyik ismert növényes webbolt kínálatában. Viszont ahogy elnézem a szállítási ktg-et, lehet olcsóbb berendelni a távolból...
Valakinek sikerült már élvezhető kinézetben összehoznia házilag ilyesmit?
andrew írta:Most látom, hogy megjelent a cucc az egyik ismert növényes webbolt kínálatában. Viszont ahogy elnézem a szállítási ktg-et, lehet olcsóbb berendelni a távolból...
Valakinek sikerült már élvezhető kinézetben összehoznia házilag ilyesmit?
sooska972 írta:Az szűrőkosárba betekert műanyaghálos megoldás tökéletes,kösz az ötletet!![]()
2 hónap után 4db garni volt a szűrőben és mind felnőtt méretű.Talán akkor kerültek bele amikor kivettem a kosarat a takarítás miatt és a szűrő közben dolgozott.
Anyagköltség szinte nulla,kézügyességet nem igényel és 5 perc alatt kész.Áramláson nem változtat,nem látszik,könnyen takarítható.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fontos:nagyobbat kell vágni,hogy biztos fedés legyen és belefeszüljön a szűrőkosárba
sooska972 írta:Amikor a DIY igényes(nekem lenne ennyi időm,türelmem és legfőképpen kézügyességem)
samanaj írta:Hátha erre néz valaki.
Van egy ilyenem:
http://kepfeltoltes.hu/120310/IMG_1660_ ... es.hu_.jpg
Ez tegyem rá a ATMAN HF-0300 szűrőre és vagy maradjak a szivacsos megoldásnál ?
A szivacs sokkal nagyobb felületet adna és akkor a gyári szűrőanyagok (kártyák) helyett kerámiagyűrűvel töltenem fel.
Egy kis 10 literes akváriumhoz lenne amiben annyi növény ami belefér és néhány red cherry átmeneti szállása afféle szülőszoba.
drstupid írta:Sziasztok! Ma szereztem 6db red cherry garnélát, a problémám az lenne hogy 2* bemászott vagy beszívta a szűrő az egyiket.
Eheim 2008-as szűrőm van. Most egy harisnyát raktam rá. Attól félek hogy emiatt nem fog rendesen dolgozni a szűrő, és nem tudja a nagyobb koszt összeszedni(kissebb lyukakat vágtam rá). Esetleg van valakinek tippje, hogy mit tudnék csinálni? 54 literes aksim van.Előre is köszi!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég