Kinéztem én is az eseményre, de végül nem maradtam túl sokáig, dél körül eljöttem.
Engem kifejezetten zavart, hogy relatív sokat kellett sorban állni, ennél lényegesebb nagyobb rendezvényeket (lásd Exotica) le tudnak bonyolítani jelentősen gyorsabb bejutással...
Azonban kaptam egy olyan információt, hogy következő alkalommal (február) már máshol, egy nagyobb csarnokban lesz megrendezve. Remélem.
Sok helyen lehet véleményeket olvasni, hogy az akvarisztika gyengébb volt, mint korábban, hogy hiányoznak az érdekesebb garnélák. Valóban.
Mindenesetre jó volt kinézni, ismerősökkel találkozni és beszélgetni. Természetesen nem jöttem haza üres kézzel, sikerült bezsákmányolnom néhány növényt, és eleséget a kopogó szemű garnéláknak. Illetve hosszú idő után ismét vásároltam néhány halat, ismét lett egy halas akváriumom!
Ja igen, és még mielőtt elfelejtem: Nem gyakran történik ilyen, de most a TP-n ezt a történelmi pillanatot is megéltük: A fórum 3 moderátora egy helyen, egy időben jelen volt és egy pár perc erejéig eldiskuráltunk