Na én voltam a Terraplázán:
Garnéla felhozatal:
Lajcsinál volt pár szép CRS-CBS - hamar elkelt az összes.
Attilánál ( mellette) szép Sakurák, még én is elcsábultam, vettem párat vérfrissítésnek, egy zacskó Rili - egyben elvitték, a Yellow fire-k közül is ki lehetett szedni pár szép sárgát, nagyon erős RC-k, (300 Ft volt, de szépek voltak). Egyéb: Blue pearl. white pearl, Indian Zebra, vad zöld heteropodák....
Zdenek: gyengusz RC-k, Sakurák ( nem itt vettem), Indian zebra - kicsit színtelenek voltak, Blue pearl-White pearl- háááát.... ORANGE SAKURA - ezt előre lebeszéltem vele, hogy kell, de végül nem vettem meg. Babaulti green - ezt is akartam - nem vettem, és nem az ára miatt.....
Még pár helyen kínáltak RC-t és egy helyen Tigrist - na az jónak tűnt. Volt Pinikkio és Amano 2 pulton is.
Halas felhozatal: sok minden volt, 2 cm-es Diszkosztól a tizenezer forintos L harcsákig. Szerettem volna még pár Endlert- sehol sem láttam szépet, törperazbórát - lehetetlen küldetés - és fátyolos arany ancit - na pont ez nem volt senkinek.
Botsáskák dögivel voltak, kígyók is, agáma, vizi agáma, kaméleon, ilyenek. Madárpókkal most kevesebben jelentkeztek, és a nyílméregbékák úgyszólván teljesen eltűntek a kínálatból.
Levelibékák, ásóbékák stb. szerényen. Teknősök nagy választékban, de a szárazföldi változatok árát nagyon megdobja a CITES papír. 10e-nél kezdődnek a szerény Görög teknősök, a ritkább fajokért 50-100e-t is elkértek.
Egér, hörcsög, tengerimalac, sün, CSÜNGŐHASÚ SERTÉS?????,
Növényekből jól álltunk, olcsón volt sok. És végre mohából is volt választék, a gömbmoha mellett jávai-, forrás-, taiwan-, láng-, és weeping mosst is ki lehetett fogni.
Persze megint a Greenaqua standja volt a legtutibb, na ja, minőségi cuccokból lehet építkezni

Mi reggel 8-kor mentünk, nyitás előtt 2 órával, és bekönyörögtük magunkat a gyermekkel. 10 után eljöttünk, akkor közel 500 méteres tömött sor állt a szitáló esőben...én visszamentem 3 körül, akkorra már teljesen lecsengett, és 1/2 5 körül mindenki kezdett pakolni. Sajnos össze sem lehet hasonlítani a múlt évi bécsi börzével, és azt hiszem, még jó pár évig nem fogjuk elérni azt a szintet. Mindenesetre - jó kis szórakozás volt.