Most értem haza, pár gondolat. Az előző rendezvény óta nem sok változott, talán kicsit több az akvarisztika, bevontak egy új helyszínt is, ami azonban eléggé el volt dugva, vsz sokan oda se találtak.
Nagy tömeg volt megint, a bejutás botrányos szerintem, fél órát álltam sorba, mire az épületbe be lehetett jutni.
Az előadások megint csak elég rosszul voltak promótálva, értsd sehogy. Egy teremben volt, de kb senki nem tudta hogy pontosan hol, nekem szerencsém volt, mert épp összefutottam az előadóval mikor ment a "titkos terembe". Annyival jobb volt, hogy most egy egész nagy előadóteremben volt, de elég kevesen voltak, akik hallgatták.
Ami a garnélákat illeti: igaz, nem néztem szét mindenhol teljesen alaposan, így lehet, hogy volt amit nem vettem észre, de elég botrányosnak tartottam a "felhozatalt". Ami a legjobban elszomorított, hogy 2 helyen is láttam sakurákat, de mindkettő red cherry volt. Mikor szóvá tettem az eladónak, hogy miért árulja ezeket a garnélákat sakura néven, az volt a válasz, hogy azért mert ő ezen a néven vette őket...