Nemrég indítottam egy akváriumot kifejezetten a garnélák számára, viszont van még mellette egy növényes akvárium, így nem volt kérdés hogy itt is szerepet kapnak a növények.Jelenleg még pár darab Red cherry van benne amit a nagy akváriumból kerültek át, de feltétel volt hogy ikrásak legyen.Így az akvárium elsősorban óvodaként szolgál egyenlőre.De nem titkolom hogy pár héten belül szeretnék belehozni CRS garnikat.Na hogy egy kis technikai bemutató is legyen:
Akvárium: Tropicalfish által készített 25cm*25cm*30cm normál üvegből átlátszó ragasztóval
Szűrés: Hydor Cristal 1 belső szűrő
Világítás: DIY 11w powercompakt 6500kelvin
Talaj:Oliver Knott féle talaj
Táptalaj: Tropica
Dekoráció:Seriyu kő
Növényzet: Riccia és Hm
Növénytáp: 2ml TPN/hét
Az akvárium állandó 25 fokon van.Világítás délután kettőtől megy este tízig.Akvárium vize kezdetbe csapvíz volt, azóta folyamatosan hetente 5 liter vizet cserélek benne, és 5 liter ozmó víz megy vissza.Akváriumba jelenleg 8 nőstény kifejlett Red cherry van.Ebből már 4db elengedte a kicsiket, további 4 még várat magára.Már most is nagyon sok kicsit láttam így elengedés után 1 héttel, volt amikor egyszerre 30 kicsit láttam.Amit megjönnek a CRS ek a kifejlet Red Cherryk majd később a kicsik is visszakerülnek a nagy akváriumba.A kedvencemet majdnem kifelejtettem, ő Salamon az 1cm es vizinyúl.
Kérdéseim:
CRS ek és a Sakura garnik megvannak egy egymás mellet?A CRS-t nem nyomja el a Sakura?
CRS nek megfelel a 25 fok?
Kezdésnek pár darabot szeretnék csak venni a CRS ekböl ilyen 4-6 darabot, milyen arányba legyenek fiúk lányok?
Válaszokat előre köszönöm.Most jöjjön pár kép