Elindult az akvárium vasárnap

A kellékek:

Végülis az 5.5-ös shrimp talajt nem raktam bele, de ahogy nézem, kb. 8-as a ph, szóval lehet, hogy azzal fogom kicsit csökkenteni.

Alulra került 1,5 liter növénytáp talaj. Ez állítólag nagyon jó a shrimp soil alá, mert viszonylag nagy méretű, jól szellőzik alul.

A dekoráció nagy részéért a barátnőm a felelős

A növények egy részéért ezúton is köszönetet mondok Galagonyának! Került még bele néhány gyökeres növény.

És a végeredmény!
Tegnapra elég szépen leülepedett, sajnos már sötétben értem haza, ezért nem valami jó a kép.
Valami háttéren még gondolkozok. Van ilyen akvárium hátterem, de nem vagyok biztos benne, hogy az lenne a legjobb.
11w-os égő világít, egyenlőre kb. 16 órát, hogy kicsit megerősödjenek a növények.
Próbáltam garnéla szemmel berendezni, egy kis dekorral, remélem nem lett túlzsúfolt. Nincs még tapasztalatom garnélákkal, majd meglátjuk mennyire tetszik nekik, végülis egyszerűsíteni könnyebb később.
A tornyos csigákat szintén köszönöm Galagonyának! Egyenlőre nem tettem bele őket. Csináltam nekik egy elfekvőben lévő gömb aksit. Egyenlőre nagyon szeretik. Ha meg tudom tartani csiga nélkül, akkor így marad, de ha belekerül valami alien csiga

Már nagyon várom, hogy legyen lakója is

Köszönök szépen minden segítséget! Külön köszönöm Galagonyának a kedvességét!
További jótanácsot,ötletet, építő jellegű kritikát szívesen veszek.
Üdv,
Balázs