Sikerült beüzemelnem a RO-t, de ahogy lenni szokott nálam ez sem volt zökkenő mentes. Egy t idomot egy sarok csapot külsős belső menetes összekötőkkel raktam a konyhai mosogatóhoz bejövő hideg vízre tömítésnek teflonzsinórt hajtogattam a menetekre. A készüléket felcsavaroztam a mosogató alá. Beüzemelés zuhanyzással egybekötve

( .Egy csomó helyen utána kellett húzni a készülék csatlakozásainál. A bejövő vízhez tartozó műanyag idom menetét sikeresen szét nyúztam .Frankon csöpögött bármit csináltam. Újat beszerezni nem tudtam pikk-pakk .FSB ragasztóval kentem be a menetet. .Egy nap száradás után tesztelésnél nem csöpögőt.
Egy membrános 2 szűrős RO bol kijövő víz PH 5.6 TDS: 7-20 ppb. 8 percenkén jön le 1 liter tiszta víz ehhez 4 liter piszkos. Panel második emeletén frankó víz nyomás van szerintem kb 6 bar .Felettünk még 8 emelet az kB 25 méter az 2.5 bar. És ott is van még víznyomás. Nappal mértem a vízhozamot este kicsivel jobb lehet. Amikor valaki használja a vizet ugrik egyet a nyomás változástól a bejövő műanyag vezeték .Hálózati víz: PH 7.6 14-15 NK.
Jávai moha úgy tűnik megél ilyen kevés fény mellett a növény végein világos hajtások jelentek meg.