Levi ,üdv a fedélzeten,persze neked is igazad van,ezért írtam a papot meg a nejét,de inkább szervezzünk egy utat a szokásos Exoticara a sógorokhoz .Lehet,hogy nem jó helyen írom meg véleményemet de lehet,hogy sokkal jobb eseményeket és programokat lehetne szervezni arra,hogy netről megismert és régi ismerősökkel személyesen beszélgessünk,nagyon jó példa volt erre a green aqua-sok rendezvénye,aki ott volt tudja miről beszélek. Persze tudom jól ilyen találkozókat összehozni nem kis munka és esetleg anyagi áldozat is ,de ha nem lépnek ebben a közösségek,jelen esetben a garnélások közössége akkor soha nem lesz Exoticank és hasonló kaliberű rendezvényünk /álom-álom édes álom / Szóval érdemes lenne elgondolkodni a régi rendszerben kiválóan működő szakkörök példáján /Én még voltam kisdobos / amiből esetleg ki lehetne hozni valami többet értékesebbet.Ha nem lépünk akkor marad a börze ott ahol,és olyan amilyen,mert azért azt el nem hiszem,hogy nekünk magyaroknak nincs igényünk értékes,színvonalas rendezvényekre,természetesen olyan áron is,hogy zsebbe kell nyúlnunk,tagdíj vagy bármilyen más formában.Természetesen ehhez kell a fórumgazda-Pisti- támogatása és akarata is,de ha Ő úgy dönt szívesen mellé állnánk sztem jó páran. Természetesen ha ezek a gondolatok nem aktuálisak akkor Én kérek elnézést
Üdv: a7