Különben náluk is a különféle színváltozatok adják a "különlegességet"? Szóval ez indokolja, hogy külföldről kelljen behozni a pattányokat (kis unokaöcséim hívják így őket

szentgyo írta:Szerintem hívd Maffiának, a származását tekintve![]()
Különben náluk is a különféle színváltozatok adják a "különlegességet"? Szóval ez indokolja, hogy külföldről kelljen behozni a pattányokat (kis unokaöcséim hívják így őket)
Killer81 írta:A patkány annyira hozzászokott a gazdájához és az életmódhoz, hogy bárhova magával vihette és sohasem próbált meglógni tőle.
A kantáros gatyája elülső zsebéből lesett kifelé a nagyra nőtt patkányfióka.![]()
Moszat írta:Ha rövid időre megyek el itthonról, akkor a nyakamba szoktam venni egyet, télen kellemes meleg, és nagyon vicces reakciókat vált ki az emberekből. A dekoltázsból kilógó patkányorr sokkolóan hat egyesekre
Moszat írta:A szürkebarát jelenleg a Béla névre hallgat. 60X60 centis ketrece van, amiben alapból nincs semmi emelet vagy ilyesmi. Létrákkal, fadarabokkal, farmerből készült függőággyal és a videón látható papagájodúval van berendezve. A lakótársa most egy 4 hetes kislány, ez hamarosan változni fog mert a csaj ivarérik. Majd kap egy fiú kollégát, mert patkányt nem szabad egyedül tartani. Ha minden jól megy, nyárra majd lesznek kispatkányok, várhatóan fekete szemű fehérek.
dobti írta:Moszat írta:Ha rövid időre megyek el itthonról, akkor a nyakamba szoktam venni egyet, télen kellemes meleg, és nagyon vicces reakciókat vált ki az emberekből. A dekoltázsból kilógó patkányorr sokkolóan hat egyesekre![]()
Moszat írta:A szürkebarát jelenleg a Béla névre hallgat. 60X60 centis ketrece van, amiben alapból nincs semmi emelet vagy ilyesmi. Létrákkal, fadarabokkal, farmerből készült függőággyal és a videón látható papagájodúval van berendezve. A lakótársa most egy 4 hetes kislány, ez hamarosan változni fog mert a csaj ivarérik. Majd kap egy fiú kollégát, mert patkányt nem szabad egyedül tartani. Ha minden jól megy, nyárra majd lesznek kispatkányok, várhatóan fekete szemű fehérek.
Tehát akkor mondjuk egy 60x60-as ketrecbe 2 egynemű patkány az jó? Nem bántja egymást a két fiú? Gondolom azért a papagájodún nem osztozkodnak, vagy igen? Tényleg, azt nem rágja ki?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég