Ramen írta:Arra készülj fel, hogy ha nem lesz nagynyomású rendszered és sikerül az arányokat megtalálnod akkor is lassabban fog nőni. Szóval inkább csak kiegészítésnek ajánlanám. Amióta betettem pluszba a 2075-s mellé még egy 900l/h koráliát eszméletlenül elkezdett nőni. Szóval az erős és egyenletes áramlást biztos szereti.![]()
Nem baj, ha lassan nő, időm van bőven (és mégsincs sose

Ramen írta:A GA tápokat és a hozzá társuló easy carbot nagyon szereti. Nálam is ezeket kapja. Nem is szándékozol apránként összeszedni a nagynyomású rendszerhez szükséges dolgokat?
Távol áll tőlem a nagynyomású co2 rendszer, élesztőshöz meg tudom, hogy nem lenne türelmem, így inkább ilyen távlatokban gondolkozok. De rengeteget bújom a netet, és találok co nélküli csodákat is, persze okosan kis kompromisszumokkal.
Ramen írta:Ha megnézed a következő aksit akkor láthatod, hogy CO2 nélkül is lehet tartani: http://www.akvakertesz.hu/viewtopic.php?f=11&t=1345&start=60
Szerintem érdemes végig olvasnod.
Megvolt már, nyomon követem! (akvakertészen is ugyanezen a nicken futok

ata7 írta:Nem akarok nagyon belebeszélni a növényfejek dolgába,de nálam mind a négy garnélás akváriumomban van narrow,egyikbe se kap se tápot,se carbot,se CO2-t,és gyönyörűen nő,gyakran kell ritkítanom .
Úgy legyen mester! Remélem nálam is hasonló "sorsra" jut.