Szerző: stevo » 2011.08.25. 17:10
Sziasztok Aquael Shrimp set tulajok!
Ennyi idő távlatából milyen véleménnyel vagytok a szettel kapcsolatban? Továbbra is minden szuper?
Személy szerint a neten fellelhető 'előregyártott' szettek közül ennek a legjobb az ár-érték aránya. A többi hasonló kategóriás szettek egy Szent István királynyival drágábbak legalább
Szia!
Nem akaarlak elkeseríteni de nekem az akváriumon kívül már semmi gyári tartozék nem üzemel a kis 20 literesben

de ez csak egyéni vélemény lehet,hogy másnak mégis bevált..
Igaz lehet,hogy túlzásokba estem a berendezésnél mivel nem sajnálva a helyet "szabály" szertint megpakoltam táp és általános talajjal mivel növényes akváriumot szerettem volna a rákocskáknak had élvezzék az életet

ebből kifolyólag az akvárium 15 literes lett így a fűtés mindjárt kiesett a kosárból,mivel így már soknak bizonyult...Hát a szűrés egy hónap alatt kiderült,hogy az én kis terveimnek nem felelt így az is lecserélődött.. a világítás pedig szintén egy hónap alatt ki lett kix-elve mivel a holdfénynél is sápadtabb fényt produkált

így ugyan a garnélákat biztosan nem zavarta a fény de a növényeknek édes kevés volt a fejlődéshez...
Nagyvonalakban ennyi a véleményem az egészről de az akvárium az kifogástalan és mutatós majd ha lesz időm teszek fel a számotokra egy-két képet számotokra de
mostanában erősen kiestem a fórum életéből