Norman írta:Bocsánat,hogy külön írom,de már nem tudok szerkeszteni.Szóval olyat láttam,hogy a garnéla "pattogott" a hátán a talajon majd mozdulatlanul hevert a hátán,elmentem itthonról kb 10percre,mondom kiveszem az elhullott garnit,erre már talpon volt és elment onnan mintha semmi sem történt volna.Na ez mi?
Frettner írta:Norman írta:Bocsánat,hogy külön írom,de már nem tudok szerkeszteni.Szóval olyat láttam,hogy a garnéla "pattogott" a hátán a talajon majd mozdulatlanul hevert a hátán,elmentem itthonról kb 10percre,mondom kiveszem az elhullott garnit,erre már talpon volt és elment onnan mintha semmi sem történt volna.Na ez mi?
Ha nem mentél volna el otthonról, akkor azt is láttad volna, amint hirtelen megkapaszkodik valamiben, és kipattan a régi ruhájából....
LGA írta:Ha RC-k hullanak tömegével, akkor ott nagyobb gáz van, amit ezek a tápok és porok nem fognak megoldani. Szóval vagy betegség, vagy víz. Lehet, hogy a vizedben van valamibôl magas koncentráció.
Norman írta: Egyébként Ada Malaya talajt használok...
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Frettner írta:Norman írta: Egyébként Ada Malaya talajt használok...
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Mióta megy az ADA talaj az akváriumban?
Frettner írta:A montmorillonit az hidratált kalcium-aluminium szilikát - gyakorlatilag kristályos kalcium. ( persze tartalamz nátriumot, alumíniumot és szilíciumot is)
Frettner írta:Akkkor valami kő vagy fa lehet benne, ami megváltoztatja a vízet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég