A Brachydanio rerio pink-kel a RC-k elvannak?
Mert van 3 db-om az endler guppis akváriumomban, és ki szeretném tenni őket a 30l-ből az 50l-es később majd garnélás aksiba majd.
Maxipotzak írta:A Brachydanio rerio pink-kel a RC-k elvannak?
Mert van 3 db-om az endler guppis akváriumomban, és ki szeretném tenni őket a 30l-ből az 50l-es később majd garnélás aksiba majd.
Sumak írta:Sziasztok!
Szeretnék tanácsot / ötletet kérni tőletek.
Van egy 120 literes akváriumom, apró bazaltzúzalékkal, sötét háttérrel, külső szűrő, levegőztető, 10 amanó, és egy sepregető garnival.
Hozzájuk szeretnék halakat társítani. Na ennyi ami biztos...
Szívóharcsa, vörös neon, vörös orrú pontylazac, réz lazac, esetleg vörös fantom lazac amiben gondolkodok.
Melyiket-melyikkel lehet társítani, illetve milyen egyedszámmal tegyem, hogy ne legyen zsúfolt a medence.
Érdemes még más garnéla fajt is berakni? Milyet?
Más fajokat is javasolhattok, még nyitott a kérdés. A szaporíthatóság nem feltétel, sajnos a szaporulattal mindig gondom volt, nehezen tudok túladni rajtuk...
Tudom, kicsit sok a kérdés, de csak most kezdtem garnélákkal foglalkozni.
Kösz a válaszokat.
Szeretnék tanácsot / ötletet kérni tőletek.
Van egy 120 literes akváriumom, apró bazaltzúzalékkal, sötét háttérrel, külső szűrő, levegőztető, 10 amanó, és egy sepregető garnival.
Hozzájuk szeretnék halakat társítani. Na ennyi ami biztos...
Szívóharcsa, vörös neon, vörös orrú pontylazac, réz lazac, esetleg vörös fantom lazac amiben gondolkodok.
Melyiket-melyikkel lehet társítani, illetve milyen egyedszámmal tegyem, hogy ne legyen zsúfolt a medence.
Érdemes még más garnéla fajt is berakni? Milyet?
Más fajokat is javasolhattok, még nyitott a kérdés. A szaporíthatóság nem feltétel, sajnos a szaporulattal mindig gondom volt, nehezen tudok túladni rajtuk...
Tudom, kicsit sok a kérdés , de csak most kezdtem garnélákkal foglalkozni.
Kösz a válaszokat.
Sumak írta:Köszönöm a hozzászólásokat.
A szívóharcsákat sajnálom, szívesen láttam volna őket az akváriumban.
Még egy kérdés, hogy csigaevő halat rakhatok e garnélák mellé, valahonnan sikerült behurcolnom őket.
Melyiket lehet melléjük rakni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég